Zilveren Kruis Achmea wint Zorgverzekeringonderzoek 2012 .

 

Benieuwd welke zorgverzekering de beste website heeft? Die onderscheiding gaat naar Zilveren Kruis Achmea. Dat blijkt uit onderzoek van WUA. Het onderzoek is onder 500 respondenten uitgevoerd. In een tijdbestek van twee uur lang mochten zij informatie opzoeken over een nieuwe zorgverzekering. In totaal oordeelden de respondenten 2704 keer over 114 verschillende websites.

De beoordeling van Zilveren Kruis Achmea was in de laatste meting van november iets minder goed dan in de jaren ervoor. Maar de verzekeraar blijft concurrenten CZ en VGZ wel voor. De website van Zilveren Kruis scoort vooral goed op het onderdeel ‘vertrouwen’. De online voorselectie van pakketten roept daarentegen gemengde reacties op. Het overzicht van de pakketten wordt ‘helder’ gevonden, de selectie zelf is ‘arbitrair’. Er wordt geen advies op maat verstrekt.

CZ en VGZ kwamen vorig jaar niet in de top drie voor. Dat zij nu wel die positie innemen komt volgens WUA in belangrijke mate door het verlagen van de premie. WUA: “Wordt de premie van een zorgverzekeraar als onaantrekkelijk beoordeeld, dan is dit voor veel respondenten een reden om de betreffende website te verlaten.” Ook Menzis en Univé stegen om die reden op de ranglijst van beste websites.

Welke zorgverzekering heeft volgens jou de beste website?

 

Lees ook:Achmea houdt premie zorgverzekeringen gelijk
Lees ook:Onderhandelingen over zorg 2013 snel van start
Lees ook:CZdirect door studenten verkozen tot beste zorgverzekeraar
Lees ook:318 euro prijsverschil tussen zorgverzekeringen
Lees ook:Zorgverzekering circa 150 euro duurder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>