Flexibel sporten

Steeds meer Nederlanders zijn op zoek naar een flexibele manier van sporten, zo blijkt uit onderzoek uitgevoerd door Trendbox. Mensen willen zich niet binden aan één locatie of activiteit, maar sporten waar en wanneer het uitkomt. Als antwoord hierop wordt in januari 2013 Sporttegoed.nl gelanceerd. Een online platform voor iedereen die wel wil sporten maar behoefte heeft aan flexibiliteit in locatie, type sport en budget. Het sporttegoed is op te laden via de site of verkrijgbaar als gift card. Vervolgens  kiest men via de website of mobiele app een dagkaart voor één van de ruim 450 verschillende sportcentra in Nederland, van fitnessclub tot indoor skibaan. Dit ‘nieuwe sporten’ biedt een uitkomst voor mensen die geen lidmaatschap voor een sportcentrum of club willen, omdat ze te weinig gebruik van een abonnement maken, te druk zijn, veel reizen, met vrienden willen sporten, specifiek willen trainen, of graag variatie in sport willen.

Deze nieuwe vorm van sporten biedt volledige flexibiliteit in het kiezen van een sportlocatie en activiteit. Je kan dus de ene keer fitnessen in Amsterdam, later in de week baantjes trekken in Zwolle en in het weekend bijvoorbeeld indoor skiën in Zoetermeer. Zeer veel ketens, fitnesscentra, zwembaden, schaatsbanen e.d. zijn aangesloten op dit systeem.

De werkwijze van Sporttegoed.nl is erg eenvoudig en vergelijkbaar met het opladen van een  prepaid tegoed voor mobiel. Het saldo wordt online opgeladen via iDeal of  credit card, of met een cadeaukaart. Sporttegoed gift cards zijn verkrijgbaar bij veel landelijke verkooppunten, zoals Primera en supermarkten.

www.sporttegoed.nl.

Lees ook:Met één kaart overal in A’dam sporten
Lees ook:Vijf redenen om te gaan sporten
Lees ook:Moeheid belangrijkste smoes om niet te hoeven sporten
Lees ook:Gezond & fris sporten
Lees ook:Met sporten minder kans op psychische stoornis

1 Reacties // Reageer

One thought on “Flexibel sporten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>