Kliniek wist toch van vervolging E. Jansen Steur

Het nieuws rondom de omstreden arts Ernst Jansen Steur blijft zich ontwikkelen. Bij nader inzien blijkt nu dat de Duitse kliniek in Heilbronn waar neuroloog Ernst Jansen Steur tot zaterdag werkte, wel op de hoogte van zijn strafvervolging in Nederland en zijn uitschrijving uit het Nederlandse artsenregister. Dat nieuws heeft de directeur van de kliniek, Thomas Jendgens, zondag dus verklaard tegenover de lokale krant Heilbronner Stimme. “Enkele dagen nadat hij bij ons aan de slag ging, was er een aanwijzing dat hij zijn Nederlandse registratie had teruggetrokken en er een vervolging tegen hem liep”, aldus Jendgens.

Hij weet niet wie daarvan op de hoogte waren in het ziekenhuis. Maar verklaart: “Ik wist het in elk geval niet.” Daar Jansen Steur niet was veroordeeld en er geen arrestatiebevel tegen hem liep, besloot de afdeling personeelszaken dat hij toch mocht blijven werken.

bron: ANP

Lees ook:Omstreden neuroloog gaf ruggenprik
Lees ook:Ontslagen neuroloog wéér in Duitsland aan het werk
Lees ook:Neuroloog Ernst Jansen Steur had verklaring van goed gedrag
Lees ook:Meer nieuws over Jansen Steur
Lees ook:Omstreden maagchirurg in Duitsland aan de slag… en ontslagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>