Waterpokken, wat nu?

leenartsDokter Leenarts, zelf dermatoloog en moeder van drie kinderen, begrijpt als geen ander wat kinderen met een huidprobleem nodig hebben. Wat begon als een zoektocht naar een middel tegen waterpokken voor haar eigen kind, ontwikkelde zich al snel tot een volwaardige productlijn. Dokter Leenarts huidverzorgingsproducten bieden de oplossing voor de behandeling van specifieke huidproblemen zoals luieruitslag, eczeem of waterpokken.

De heersende waterpokken zijn een crime voor ieder kind en kunnen zich binnen enkele uren flink uitbreiden. Vanwege de speciaal ontworpen verpakking mét handig sponsje, past hij met gemak door de brievenbus en is de strijd tegen waterpokken snel gestreden. Bestellen kan via de webshop van Dokter Leenarts en ben je er zeker van dat je de waterpokkenlotion de volgende dag al in huis hebt www.dokterleenarts.nl .

Waterpokken lotion

“De waterpokken lotion die ik met veel zorg heb ontwikkeld, vermindert de jeuk en zorgt ervoor dat waterpokkenblaasjes sneller indrogen. Wanneer de blaasjes zijn ingedroogd is je kindje ook niet meer besmettelijk. De lotion bevat zinkoxide en talk als werkzame stoffen. De combinatie van de verschillende ingrediënten zorgt voor een lotion met een indrogend, jeukstillend, verkoelend en beschermend effect op de huid. Om de lotion makkelijk te kunnen aanbrengen heb ik een sponsje toegevoegd om de blaasjes mee aan te stippen.

 

De dermatoloog aan het woord

“Ik ben Marjolein Leenarts, dermatoloog, ofwel medisch specialist in huidziekten. Samen met mijn collega’s werk ik met veel plezier in het Rode Kruis Ziekenhuis/Brandwondencentrum te Beverwijk. Als huidarts wordt mij regelmatig om advies gevraagd over huidproblemen bij kinderen, zoals luieruitslag of de verzorging van een droge huid. De zoektocht naar een goed middel tegen waterpokken voor mijn eigen kinderen, ontwikkelde zich in de productlijn die wij nu presenteren. De ingrediënten van deze lijn zijn gebaseerd op dermatologische receptuur en kennis. De kwaliteit van mijn producten is erkend door het huidfonds, en ik ben zeer trots op het verkrijgen van het Allergie Keurmerk.”

 

Dokter Leenarts, de producten

De eerste Nederlandse productlijn voor de verzorging van de huid onder receptuur van de dermatoloog. De productlijn bevat een babybillen zalf, berg zalf, een badlotion voor de droge huid, waterpokkenlotion en een droge huid zalf. De kwaliteit van alle producten is erkend door het huidfonds middels het Allergie Keurmerk. Aan de producten zijn geen onnodige ingrediënten toegevoegd waarvoor men een allergie kan ontwikkelen.

 

Vragen en advies

Op de website geeft dokter Leenarts antwoord op de vragen die zij vaak krijgt tijdens haar spreekuren en vanuit haar eigen omgeving.

 

Verkoopinformatie

Waterpokken lotion met aanstip sponsje (50 ml) € 13,95

 

 

http://www.dokterleenarts.com

Lees ook:Gun je baby het beste
Lees ook:Fijne huidverzorging na chemotherapie
Lees ook:Gezond: biologische huidverzorging
Lees ook:Vochtige doekjes kunnen allergie opwekken
Lees ook:Allergie voor gekookte aardappels ontdekt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>