Gun je baby het beste

leenartsLuieruitslag kan ontzettend vervelend zijn. Roodheid, bultjes, blaasjes en wondjes kunnen de huid rondom de billen en liezen flink irriteren. Een onaangenaam, veelvoorkomend probleem waar zowel luierdragende kinderen als ouders zo snel mogelijk vanaf willen. Dermatoloog Marjolein Leenarts ontwikkelde een verantwoord product dat luieruitslag en de geïrriteerde huid geneest. Er zijn vele billencrèmes beschikbaar echter de van Dokter Leenarts is uniek en erkend door het Huidfonds met het Allergiekeurmerk. Haar formulering bevat een hoog percentage zinkoxide en bevat geen onnodige toevoegingen zoals parfum of andere ingrediënten waarvoor je een allergie kan ontwikkelen.

Babybillen hebben best veel te verduren. De luier zorgt voor een warme en vochtige omgeving waardoor de huid erg gevoelig wordt. Door contact van de huid met ontlasting en urine kan irritatie of luieruitslag ontstaan. De enige manier om dit te voorkomen is de luier regelmatig te verschonen en de huid te beschermen met een goede zalf. Zinkoxide is een belangrijk ingrediënt omdat dit zorgt voor een beschermende laag. De Babybillen zalf van Dokter Leenarts bevat maar liefst 30% zinkoxide in combinatie met vaseline. De Babybillen zalf is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik bij baby’s en voorkomt luieruitslag. Uiteraard is dit parfumvrije product ook heel geschikt voor volwassenen.

Tip: Voorkom luieruitslag door dagelijks, bij elke luierwissel billenzalf te smeren. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Ingrediënten:
Zinkoxide, Parrafinum liquidum en Petrolatum

De dermatoloog aan het woord
“Ik ben Marjolein Leenarts, dermatoloog, ofwel medisch specialist in huidziekten. Samen met mijn collega’s werk ik met veel plezier in het Rode Kruis Ziekenhuis/Brandwondencentrum te Beverwijk. Als huidarts wordt mij regelmatig om advies gevraagd over huidproblemen bij kinderen, zoals luieruitslag of de verzorging van een droge huid. De zoektocht naar een goed middel tegen waterpokken voor mijn eigen kinderen, ontwikkelde zich in de productlijn die wij nu presenteren. De ingrediënten van deze lijn zijn gebaseerd op dermatologische receptuur en kennis. De kwaliteit van mijn producten is erkend door het huidfonds, en ik ben zeer trots op het verkrijgen van het Allergie Keurmerk.”

Dokter Leenarts, de producten
De eerste Nederlandse productlijn voor de verzorging van de huid onder receptuur van de
dermatoloog. De productlijn bevat een babybillen zalf, berg zalf, een badlotion voor de
droge huid, waterpokkenlotion en een droge huid zalf. De kwaliteit van alle producten is
erkend door het huidfonds middels het Allergie Keurmerk. Aan de producten zijn geen
onnodige ingrediënten toegevoegd waarvoor men een allergie kan ontwikkelen.

 

Vragen en advies 

Op de website geeft dokter Leenarts antwoord op de vragen die zij vaak krijgt tijdens haar spreekuren en vanuit haar eigen omgeving.

Kijk voor meer informatie over luieruitslag en de behandeling van rode billetjes op http://www.dokterleenarts.com/advies/luieruitslag/

Adviesprijs & verkoopinformatie, Babybillenzalf € 12,95, De Dokter Leenarts producten zijn exclusief te verkrijgen via de webshop. http://www.dokterleenarts.com

 

Lees ook:Waterpokken, wat nu?
Lees ook:3-in-1 Wondgel verzacht je huid
Lees ook:Fijne huidverzorging na chemotherapie
Lees ook:Allergie voor gekookte aardappels ontdekt
Lees ook:Vochtige doekjes kunnen allergie opwekken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>