Fijne huidverzorging na chemotherapie

unnamed

Het biologische cosmetica merk Green People, wat sinds juli 2014 voet op Nederlandse bodem heeft via de importeur Biocareonline.nl, introduceert de exclusieve Sensitive-lijn. Deze lijn is geschikt voor ieder huidbeeld en met name voor de extreemgevoelige huid. Er zijn inmiddels zeer goede resultaten behaald met de biologische huidverzorgingsproducten uit deze lijn. Een mooi voorbeeld hiervan is dat de Sensitive-producten ook ontzettend goed aanslaan bij mensen die chemotherapie zijn ondergaan, waardoor de huid hypergevoelig is.

Wanneer een huid hypergevoelig is kan het soms een hele opgave zijn om producten te vinden die geschikt zijn en prettig aanvoelen. Over het algemeen veroorzaken de meeste producten irritatie, jeuk en of roodheden.  Wat de hypergevoelige huid nodig heeft zijn producten die de huid hydrateren, beschermen, voeden, herstellen en ze dienen roodheden te verminderen.

Alle natuurlijke producten uit de Sensitive-lijn van Green People doen wat een hypergevoelige huid nodig heeft, zij bevatten luxe natuurlijke ingrediënten die inmiddels hebben bewezen dat zij huid terug in balans brengen. De producten zijn vrij van chemische toevoegingen zoals SLS en parabenen. En het bijzondere aan deze reeks producten is dat er ook geen alcohol en etherische oliën aan zijn toegevoegd. De Sensitive-productlijn bevat een reinigingsmelk,  dag- en nachtcrème, shampoo en conditioner, hand- en bodylotion, douchegel, deodorant en oogcrème.

Susanne Smal, oprichter Biocareonline.nl en importeur Green People: “Als huidcoach kom ik vaak in aanraking met mensen die een gevoelige huid hebben. Ook steeds meer mensen bouwen allergieën op en reageren sneller negatief op producten. De natuurlijke producten van de Sensitive-lijn kan ik iedereen aanraden die een gevoelige of hypergevoelige huid heeft. Ook werkt het zeer goed en vooral verzachtend wanneer men chemotherapie ondergaat en de huid van een normaal huidbeeld veranderd naar een hypergevoelig huidbeeld, die zelfs zeer doet.”

Meer informatie: www.biocareonline.nl

Lees ook:Gezond: biologische huidverzorging
Lees ook:Gezond & fris sporten
Lees ook:Meer in balans met Gezondmarkt.nl
Lees ook:Win een ALVIANA dagcrème Anti-Aging Q10
Lees ook:Waterpokken, wat nu?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fijne huidverzorging na chemotherapie

  1. Linda

    Beste,

    Ik ontdekte recent het skincare merk Mimique. Top in Europe! zowel qua veiligheid als werkzaamheid. Ontsproten vanuit het persoonlijk vd oprichter. 100% gebaseerd op biomimicry wetenschap. Ik ben héél tevreden. http://www.mimique.be

    groetjes,

    Linda

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>