Meer in balans met Gezondmarkt.nl

kDruk, druk, druk, is wat Nederlanders vandaag de dag vaak zijn. Het  is lastig een moment van rust te creëren in een 24-uurs economie, waarin werk en  privé steeds vaker door elkaar heen lopen en verwachtingen hooggespannen zijn.  Uit onderzoek is gebleken dat je in stressvolle situaties beter presteert als er  innerlijke rust is. Gezondmarkt.nl  stimuleert mensen om te leven in balans en biedt natuurlijke en gezonde  producten voor innerlijke en uiterlijke verzorging.

Op 17 juli  2013 is de webwinkel www.gezondmarkt.nl  officieel geopend. De webwinkel biedt een breed scala aan natuurlijke en  biologische producten van grote en kleine merken. We kennen natuurlijke  producten als cosmetica, biologische producten, eco producten en alles rondom  Ayurveda. Heerlijke biologische en natuurlijke producten, die ook nog eens goed  zijn voor het milieu en het dierenrijk.

Het assortiment van Gezondmarkt.nl loopt uiteen van cosmetica,  vitamines & mineralen tot biologische etenswaren. Ook op het gebied van  ontspanningsmuziek, massageoliën en huishoudelijke artikelen is het aanbod  divers. De shop biedt producten van gerenommeerde merken als Weleda, Kneipp,  Bloem, Orthica, AOV, Dr. van der Hoog en VSM. Maar de consument kan ook terecht  voor Ayurveda,  Homeopathie, Fytotherapie, natuurlijke  huidverzorgingsproducten, reformproducten,  voedingssupplementen.

Gezondmarkt.nl biedt meer dan alleen een shop!  Natuurlijk, gezond én lekker, dat is wat u kunt verwachten. De organisatie wil  de consument informeren en het leven in balans stimuleren. Via de Facebook-pagina worden gezonde  (en uiteraard heerlijke) recepten geplaatst, leuke activiteiten gedeeld en  vragen beantwoord. Het bedrijf speelt hiermee in op de trend van gezond en  bewust leven en laat zien dat dit in ieder huishouden mogelijk is.
Op  zoek naar een moment van rust en een verantwoorde en bewuste levensstijl?  Gezondmarkt.nl is dé verzamelplaats waar alle biologische en natuurlijke  producten te vinden zijn.

Lees ook:Mediteer je happy!
Lees ook:Fijne huidverzorging na chemotherapie
Lees ook:De gezonde trends van 2008: slapen, vers, groen en Afrika
Lees ook:Verantwoord snoepen: Belgische chocolade zonder toegevoegde suikers
Lees ook:Zet in je agenda er komt een ‘biologische lifestylefestival’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>