Gezonde zomerse verfrissing

sapjeDe zomer is in aantocht! Het perfecte moment dus om een zonnig sap te lanceren. Het nieuwe Ocean Spray® Cranberry & Multifruits vruchtensap biedt een perfecte en unieke mix van cranberry met rijk, exotisch fruit van over de hele wereld. De eerste flessen liggen al in de supermarkt. Ocean Spray® Cranberry & Multifruits vruchtensap is te koop in 1 liter flessen voor een adviesverkoopprijs van € 1,69.

Smaakexplosie

Ocean Spray is expert op het gebied van cranberries. Het nieuwe Ocean Spray® Cranberry & Multifruits vruchtensapheeft een heerlijk fruitige smaak en zonnige kleur waarmee elk moment van de dag als lente voelt.

Appels, sinaasappels, ananas, passievrucht en West-Indische kersen zijn gemixt met een vleugje cranberry sap. Vervolgens is er ook nog mangopuree aan toegevoegd waardoor een explosie aan smaken ontstaat en de Ocean Spray® Cranberry & Multifruits het perfecte drankje voor het hele gezin is.

Een goede start van de dag

Elk glas van de Ocean Spray® Cranberry & Multifruits smaakt verkoelend en fris. Een 200 ml glas biedt 30% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine C. En vitamine C houdt het immuunsysteem op peil, vermindert vermoeidheid en beschermt cellen tegen oxidatieve stress*. Krachtig spul dus!

Ocean Spray® Cranberry & Multifruits vruchtensap is de perfecte dorstlesser voor de warme dagen en zal iedereen smaken.

De feiten op een rij

Ocean Spray® Cranberry & Multifruits is verkrijgbaar in een 1 liter fles voor een adviesverkoopprijs van € 1,69. Een glas van 200ml bevat 106 calorieën en bevat geen toegevoegde conserveringsmiddelen.

check:

* De 25mg Vitamine C in een glas van 200ml Ocean Spray® Cranberry & Multifruits houdt het immuunsysteem op peil, vermindert vermoeidheid en draagt bij aan de bescherming van DNA, proteïnen en lipiden tegen oxidatieve schade. Dit alles in combinatie met een gevarieerd en gebalanceerd dieet en levensstijl.

Lees ook:Gezond recept met cranberry
Lees ook:Gezonde snack: gedroogde cranberries
Lees ook:Gezond recept met cranberry
Lees ook:Mandarijntjes in je bier?
Lees ook:Last van ochtendstijfheid?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>