Last van ochtendstijfheid?

sprayMet het mooie weer is het verleidelijk om je hardloop­schoenen aan te trekken en aan je wekelijkse rondje calorieën verbranden te beginnen. Deze fysieke inspanning kan er voor zorgen dat je spierpijn krijgt. Spiroflor spray van VSM gebruik je bij zwaarbelaste spieren. Ook wanneer je vaak wakker wordt met ochtendstijfheid, gebruik je Spiroflor spray.

Spiroflor spray van VSM maakt de gevoelige spieren soepel. De vitaliserende spray heeft een fijne, frisse mentholgeur en is op het hele lichaam goed te gebruiken omdat de spray perfect op z’n kop te gebruiken is. Zo kun je makkelijk bij alle gevoelige spieren en pezen komen.

Jac Orie, de coach van schaatsteam Brand Loyalty: “In onze verzorgingstas hebben we altijd een bus Spiroflor spray. Wanneer de mannen zwaar hebben getraind en ze extra verzorging nodig hebben gebruiken we de spray. Daarna geven ze de spieren rust door met een goede maaltijd op de bank kruipen. Zo zorgen we voor een optimaal herstel van de spieren.”

Toepassing van Spiroflor spray
Gebruik Spiroflor spray bij zwaarbelaste, gevoelige en stijve spieren en pezen. De plantaardige bestanddelen bevorderen de doorbloeding en ondersteunen het herstel van spieren en pezen na fysieke inspanning maar ook bij ochtendstijfheid. De spray dient gedurende enkele seconden op de gewenste plek(ken) aangebracht te worden vanaf minimaal 15 centimeter. Breng de spray in een cirkelende beweging aan. De behandeling kan naar behoefte tot drie maal per dag herhaald worden. Direct na het aanbrengen heeft Spiroflor spray een verkoelend effect. Na enkele minuten kan het verkoelende effect geleidelijk overgaan in een warm gevoel dat enige tijd aanhoudt. Spiroflor spray is verkrijgbaar in een verpakking van 200 milliliter. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Adviesverkoopprijs: € 11,95

Lees ook:Moeheid belangrijkste smoes om niet te hoeven sporten
Lees ook:Fysieke problemen gaan aan ziekte van Alzheimer vooraf
Lees ook:Glucosamine en collageen: wat is het verschil?
Lees ook:Last van eczeem? Try this!
Lees ook:Fitheidshype zorgt voor rij bij de dokter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>