Ontzuren met speciale thee

thee

Thee is goed. Het helpt de spijsvertering, laat je tot rust komen en is perfect voor een pauze-momentje. Vooral kruidenthee staat bekend om die heerlijk heilzame eigenschappen. Kruiden ondersteunen de bouwstenen van ons lichaam en dat is geen overbodige luxe. Je kunt ermee ontgiften, detoxen, ontslakken of nog beter: ontzuren! Deze supergezonde lichaamsreiniging pakt de afvalzuren aan die ons lichaam door de jaren heen heeft  opgeslagen. We tafelen te zwaar, piekeren te veel of sporten te hard. Verzuring is het gevolg, maar gelukkig kun je met kruiden het evenwicht herstellen. Alka® Thee bevat een selectie van maar liefst 52 kruiden die samen voor een optimale ontzuring zorgen. Deze krachtpatsertjes uit de natuur maken zich in elk kopje  sterk voor een fit lichaam en een goed gevoel.

Van anijs tot zwarte peper

Verzuring is iets waar iedereen mee te maken heeft. Het is niet te voorkomen, maar je kunt het wel verminderen. Dat doe je door suikers te minimaliseren, veel groente te eten, koolzuurhoudende dranken en gezoete vruchtensappen te laten staan en matig te zijn met fruit, vlees en vis. Behalve de zuurgraad onder controle proberen te houden, kun je ook wat doen om opgeslagen zuren te neutraliseren. Kruiden hebben die kracht en Alka® Thee bevat een uitgebalanceerde selectie met ontzurende venkel, paardenbloem, driekleurig viooltje en maté bladeren. De overige 48 kruiden – van anijs tot zwarte peper – dragen elk op hun eigen manier bij aan een fit en gezond lichaam. Alka® Thee verhoogt de lichaamscirculatie, reinigt blaas, lever en nieren en draagt dagelijks bij aan het opruimen van zuren die zich in je lijf hebben genesteld.

Heerlijk op het menu

Een kopje thee drinken is een eeuwenoud ritueel dat we in het westen met liefde hebben omarmd. Het kan dienst doen als moment van bezinning als je alleen bent of als moment van verbinding als je samen van zo’n dampende mok geniet. Alka® Thee is met haar frisse en milde smaak een heerlijke kruidenselectie voor elk moment van de dag. De thee is niet alleen gezond, maar ook bijzonder goed van smaak. Zo combineer je het reinigen van je lichaam met het lekker genieten van 100% puur natuur.

Prijs & verkrijgbaarheid

Alka® Thee is verkrijgbaar bij vakdrogisten, gezondheidswinkels, reformwinkels en de Alka webwinkel. Een pakje met 50 kruidenthee filters van 2 gram kost € 14,95, een verpakking van 100 stuks € 24,95. Alka® Thee is cafeïne- en looizuurvrij en bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Over AlkaVitae®

AlkaVitae® International BV is specialist in ontzuren. Met haar hoofdkantoor in Eindhoven legt het innovatieve bedrijf zich volledig toe op het ontwikkelen van producten die het lichaam ontzuren en het zo haar natuurlijke, basische gezondheid teruggeven. De beste aanpak is afhankelijk van de mate van verzuring;  advies is verkrijgbaar bij vakdrogisten, gezondheidswinkels en reformwinkels of via de Alka® Coach. Zie voor meer info over AlkaVitae, de Alka® producten en de Alka® Coach: www.alkavitae.com.

Lees ook:Thee vermindert kans op diabetes
Lees ook:Witte thee houdt je jong én gezond
Lees ook:Groene thee voorkomt diabetes
Lees ook:‘Groene thee goed tegen slechte adem’
Lees ook:Groene thee beschermt niet tegen borstkanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>