Laat je zieke pop beter maken!

poppendokter_2016

Knuffelberen met gebroken pootjes of slechtziende poppen? Geen traantjes, want de Poppen- en Berendokter staat klaar met kraaltjes en lapjes stof om zieken van deze pijntjes af te helpen. Zo ook op woensdag 17 februari, als deze creatieve dokter weer een bezoek brengt aan het Oude Ambachten en Speelgoed Museum te Terschuur. En iedereen in het bezit van een oude en/of versleten pop of beer kan deze dag tussen 11.00 en 16.00 langskomen voor een heus poppen en/of beren consult bij deze dokter. Ook erg makkelijk bij deze dokter, een afspraak maken is niet nodig. Entree bewijs verplicht m.u.v. eerder gebrachte pop ophalen.

Voor meer informatie: www.ambachtenmuseum.nl

Naast de Poppen- en Berendokter is het gehele museum gewoon te bezichtigen die dag. Dus ook genieten van de 160 oude ambachten, speurtocht, was en strijk expositie, speelgoedmuseum en het buitenmuseum zelf is gewoon mogelijk!

Het geheel rolstoelvriendelijke museum ligt aan de Rijksweg 87 in Terschuur (Gem. Barneveld). Per bus goed bereikbaar vanuit Apeldoorn en Amersfoort (lijn 102) en via de A1, afslag 15 en via de A30, helemaal uitrijden.

Open: Di t/m Za 10.00-17.00 u. / Zo 11.00 – 17.00 uur.

Lees ook:Teddybeer schiet Alzheimerpatiënt te hulp
Lees ook:Leuke tip voor de kids: kinderworkshop ‘Dokter Junior’
Lees ook:Top zeg, Anne Frank Huis deelt water uit
Lees ook:Barbie draagt bij aan eetstoornissen
Lees ook:Campagne ‘Gezond ouder worden’ van start met taart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>