In estafette naar Wereld MS Dag op 25 mei

2016Over de hele wereld vinden activiteiten plaats voor Wereld MS Dag op woensdag 25 mei a.s. Allemaal om aandacht te vragen voor de ziekte Multiple Sclerose (MS). MS Vereniging Nederland grijpt dit jaar aan om ook in Nederland aandacht te vragen voor MS. Het thema Independance / Zelfstandigheid krijgt vorm met een landelijke estafette van scootmobiel/fiets-, wandel- en boottochten in de diverse regio’s door leden voor (nieuwe) leden. Vanaf 8 mei komen leden uit de diverse regio’s zelf in beweging: ze laten zich tijdens deze activiteiten sponsoren en werven nieuwe leden op weg naar het doel 17.000 leden en donateurs als stem voor 17.000 mensen met MS.

De stem van mensen met MS

Voor een krachtiger patiënten-stem gaat de MS Vereniging Nederland deze maand actief meer leden werven. Meer leden betekent namelijk meer invloed. Een sterke Vereniging kan zo weer meer doen voor haar leden! Denk bijvoorbeeld aan de rol die een patiëntenvereniging heeft bij de inrichting van MS-specifieke zorg bij ziekenhuizen en instellingen. Of als belangenbehartiger bij de toekenning van de vergoeding van MS-medicatie. Dat lukt alleen als we ons verenigen en goed zichtbaar zijn.

In estafette naar Wereld MS Dag op 25 mei

Vanaf 8 mei gaan we vanuit de diverse regio’s met allerlei activiteiten op weg naar Wereld MS Dag. Onze leden en vrijwilligers laten zich sponsoren en werven nieuwe leden en donateurs in een estafette door het hele land met scootmobiel- / fiets-, wandel- en boottochten. Als bijlage het beknopte programma. Dit staat ook op onze website: www.msvereniging.nl

 

Bekendmaking resultaat

De resultaten van de estafette aan scootmobiel/fiets-, wandel- en boottochten maakt MS Vereniging Nederland bekend op Wereld MS Dag op 25 mei a.s. tijdens een bijeenkomst met haar samenwerkingspartners MS Research en Nieuw Unicum.

Lees ook:Olga Commandeur brengt Parkinson in beweging tijdens Vierdaagse
Lees ook:Anti-dieetdag op 6 mei
Lees ook:Happy 2013!
Lees ook:Leeftijdsgrens voor cosmetische ingrepen
Lees ook:Sta even stil bij Wereld Aids Dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>