Uittip: foodora’s foodmarket

food

Zet maar in je agenda: fietsbezorgservice foodora lanceert deze zomer een eigen foodmarket waarop het proeven van favoriete gerechten van lokale restaurants centraal staat. Na een succesvolle aftrap van de eerdere edities in Berlijn, Wenen en Toronto strijkt de markt neer in de Amsterdamse De Marktkantine. Op zondag 4 september van 15:00 tot 23:00 zijn verschillende gerechten van Amsterdams favoriete hotspots onder één dak te proeven met fijne deuntjes op de achtergrond.

De smaak van Amsterdam
Op Bites & Vibes komt de diversiteit van het online aanbod van foodora tot leven op één grote foodmarket. Op deze markt proef je zowel gezonde snacks van SNCKBR, Dim Sum Now en The Meets als guilty pleasures van bijvoorbeeld Taco Cartel.

“We willen op deze middag de smaak van Amsterdam tot leven brengen en de drempel verlagen om het beste te proeven wat culinair Amsterdam te bieden heeft. Samen met onze lokale partners presenteren we gerechten variërend van oesters tot burgers. Met Bites & Vibes willen we restaurants direct in contact brengen met potentiele gasten en andersom”, aldus Vincent Hosman, Country Manager foodora Nederland.

De muziek van onder anderen het duo Isaxbonvineas samen met Runny Rem en de Amsterdamse jongens van Bofkonten maken de eerste editie van Bites & Vibes in Nederland compleet. Ga voor meer informatie over het event naar de eventpaginavan Bites & Vibes. Als de eerste editie slaagt reist de foodmarket door naar andere steden, waaronder Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Over foodora

Startup bezorgservice foodora is in oktober 2014 gelanceerd in Duitsland en sinds mei 2015 in Amsterdam gevestigd. De on demand bezorgservice bezorgt favoriete gerechten van kwaliteitsrestaurants in inmiddels tien landen en 36 verschillende steden. De gerechten zijn snel besteld via de Android- of iOS-app of via de website en staan binnen 30 minuten op tafel (of op schoot) dankzij de fietsende bezorgers. Bestellen kan iedere dag vanaf 09.00 tot 23.00 uur in Amsterdam, en vanaf 11.00 uur in Utrecht en Den Haag. In Rotterdam kan er vanaf 17:00 tot 21:00 worden besteld. Kijk voor meer informatie op www.foodora.nl.

Lees ook:Krijgt 24Kitchen onze kids weer aan de spruiten?
Lees ook:Bespaar met Jamie
Lees ook:Tiener neemt paddo’s en springt van museum
Lees ook:Wie vet beter proeft, blijft slanker
Lees ook:100% pasta, 70% minder koolhydraten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>