Probeer Weight Watchers Online nu 1 week gratis

Overgewicht is een hot issue op dit moment. Onlangs bleek uit nieuwe cijfers dat meer dan de helft van de Nederlanders te dik is. En wat we ook proberen, op de een of ander manier lijken we het tij niet te kunnen keren. Voor wie wel wat hulp en advies kan gebruiken heeft Gezondheid.blog een mooie aanbieding: 1 week gratis Weight Watchers Online proberen. Wegens succes is de actie verlengd tot 1 april!

Weight Watchers werd vorig jaar in een internationaal onderzoek nog aangeprezen omdat het drie keer zo efficiënt zou zijn als het volgen van een professioneel dieetadvies van de huisarts.

De deelnemers aan het onderzoek die sessies bezochten van het afslankingsprogramma Weight Watchers hadden na een jaar gemiddeld 6,7 kilo verloren. De groep die het dieetadvies van de huisarts opvolgden, vielen ‘slechts’ 3,3 kilo af.

De wekelijkse sessies waarin je wordt gewogen blijken voor veel mensen een goede stok achter de deur en tevens een stimulans te zijn om het dieet vol te houden. Maar niet iedereen heeft de tijd of de zin om wekelijks in een groepsessie bijeen te komen.

Speciaal voor die mensen is er nu ook Weight Watchers Online. Een online afslankprogramma dat je altijd en overal kunt volgen. Je krijgt allerlei interactieve hulpmiddelen om je eet- en beweeggewoontes bij te houden. En daarnaast heb je toegang tot meer dan 600 gezonde recepten en 50 workout-demo’s.

Wil je het concept van Weight Watchers Online wel eens proberen? Dat kan nu de eerste week gratis. Klik hier voor meer informatie.

Let op: je hebt nog tot 1 april om je aan te melden!

 

Lees ook:‘Weight Watchers effectiever dan dieetadvies huisarts’
Lees ook:Man ziet Weight Watchers wel zitten
Lees ook:Goede voornemens werken wél
Lees ook:Gezocht: deelnemers voor onderzoek naar leefstijlcoach
Lees ook:Hoe goed ben jij in ‘afvallen’?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Probeer Weight Watchers Online nu 1 week gratis

  1. Robin

    Het is niet gratis, ze schrijven gewoon 59,95 van je rekening, zelfs als je na twee dagen binnen de 7 dagen probeer periode opzegt. De reclame is misleidend !

      /   Reply  / 
    1. Amber van Pinxteren Auteur

      In de voorwaarden staat nergens dat het helemaal gratis is, alleen dat de eerste week gratis is. Een dieet volg je echter niet voor een week. Het ligt voor de hand dat als je serieus met Weight Watchers wilt afvallen, dat je dan langere tijd met ze in zee gaat. Je kunt in dat geval kiezen voor de voordelige aanbieding voor 3 maanden of voor het – relatief duurdere – abonnement voor 1 maand.

        /   Reply  / 
  2. Suzzane

    Werkt dit afslankprogramma ook bij mensen die suikerziekte hebben!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>