Win ‘een jaar gratis wonen’ & andere prachtige prijzen!

sp_profileAanstaande zondag 15 december kun je een jaar lang gratis wonen winnen. Stel je voor dat je dus twaalf maanden lang niet om hoeft te kijken naar je huur of je hypotheek, hoe chill is dat. Spelpunt is het brein achter deze magnifieke wedstrijd. Voorwaarde om kans te maken hierop is dat je deze zondag 15 december tussen 18:00 en 22:00 actief bent binnen een Spelpunt spel op www.spelpunt.nl

Op deze unieke site kun je terecht voor een hoop (ont)spannende spellen waaronder: poker, bingo, darts, toepen, domino, klaverjassen en hartenjagen. En er zijn nog veel meer fijne spellen, met andere woorden er is voor elk wat wils. Om te vieren dat Spelpunt momenteel 15 jaar bestaat, hebben zij de ludieke winactie van een jaar gratis wonen bedacht. En daar mag iedereen die van spelletjes spelen en winnen houdt aan meedoen.

In de afgelopen 15 jaar is meer dan de helft van de Nederlandse bevolking (meer dan 8 miljoen unieke mensen) weleens bij Speelpunt op visite geweest. Zo was het dartspel 10 jaar geleden heel populair onder studenten en liepen de 50+ers 5 jaar geleden weg met het spel Klaverjassen. Op dit moment blijkt dat veel huisvrouwen graag online Bingo-en en dat de game WoordTornado goed valt bij een breed publiek.

Doordat de onze spellen worden gebouwd met de nadruk op het leren kennen van je medespelers, zijn er in de loop der tijd veel relaties ontstaan op het Spelpunt platform. Zo zijn er bijvoorbeeld tal van levenslange vriendschappen ontstaan onder een potje dobbelen. Wat ik persoonlijk erg leuk vind is dat er via deze spellensite in de afgelopen jaren ook tientallen Spelpunt huwelijken zijn afgesloten en daar zijn weer een flink aantal  Spelpunt baby’s uit voorgekomen.

Het platform organiseert elk jaar in december een grote online actie. Hierbij worden een week lang leuke prijzen weggegeven aan mensen die online zijn binnen de (gratis) spellen. Denk hierbij aan het winnen van een auto, een tv, computer of iPad. Spelpunt heeft het allemaal al weleens weggegeven! Zondag 15 december vormt met recht een hoogtepunt, want dan maak jij dus kans op 1 JAAR GRATIS WONEN.

De precieze prijzen (en het zijn er nogal wat) zijn terug te vinden op www.spelpunt.nl/winterwonderweek

Achtergrondinfo

GamePoint maakt online spellen. Die spellen speel je altijd met- en tegen anderen. Er wordt vervolgens nog  een (hele) actieve chat aan vastgeplakt waardoor mensen naar hartenlust kunnen spelen en chatten. In Nederland gebeurt dit onder het merknaam Spelpunt. Het hoofdkantoor bevindt zich in Scheveningen. Hier werkt zo’n 45 man en zij doen alles zelf, van design tot customer support en marketing. Naast Scheveningen is er ook nog een prachtig kantoor in Kiev waar een kleine 20 jongens heel hard aan het programmeren zijn. Als ‘kleine’ Nederlandse club is Spelpunt 1 van de top 20 spel-aanbieders op Facebook wereldwijd. Ook op iPad doet dit platform het erg goed.

Lees ook:Gezond: thuis fitnessen met Carlos Lens
Lees ook:Onderzoek naar effect online games op hersenveroudering
Lees ook:Gezocht: deelnemers voor onderzoek naar leefstijlcoach
Lees ook:Platform voor kankerpatiënten, ex-kankerpatiënten, naasten of nabestaanden
Lees ook:Loop mee tegen honger in de wereld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>