Website over winderigheid blijkt een grap van Radar

Het nieuws over winderigheid en de bijbehorende website (http://hetluchtop.nl/) blijkt een stunt van het TROS-programma Radar. Het wilde hiermee aantonen hoe makkelijk het is om een ziektebeeld in de markt te zetten.

Radar liet onderzoeksbureau TNS NIPO een enquête uitvoeren onder de doelgroep en stelden hierover een persbericht op. Tegelijkertijd lanceerden ze de website, verspreidden ze informatiefolders onder apotheken en huisartsenpraktijken en benaderden verschillende media om aandacht te schenken aan het maatschappelijke probleem winderigheid.

En de media (gezondheid.blog.nl inclusief) trapten er met open ogen in…

Vanavond besteed Radar (Nederland 1, 20:30 uur) aandacht aan de kwestie.

Lees ook:Radar legt werkwijze farmaceuten bloot
Lees ook:Vanavond in Tros Radar: het hpv-vaccin
Lees ook:Gezond gewicht? Apotheek schrijft Alli zonder problemen voor
Lees ook:Informatie uitwisseling tussen zorgverlener en apotheek verloopt slecht
Lees ook:Nep oogarts werkt gewoon door bij Kloes Eye Clinic

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>