Britten willen in 2007 fitter, slanker en rijker zijn


Meer dan zestien miljoen Britse volwassenen luiden volgende week het nieuwe jaar in met goede voornemens, maar de meesten van hen zullen die in de zomer volledig vergeten zijn. Uit een onderzoek van de Britse financiële website Unbiased blijkt dat 38 procent goede voornemens maakt. Gewichtsverlies of een verbeterd dieet staan bij 25 procent bovenaan het lijstje met doelen die ze in 2007 willen verwezenlijken.

 

Eindelijk controle krijgen over de financiën is voor 21 procent een taak voor het nieuwe jaar. Tien procent wil meer gaan sporten of stoppen met roken, terwijl 6 procent simpelweg gelukkiger wil zijn. De ondervraagden die zichzelf ook voor het afgelopen jaar doelen hadden gesteld, erkennen dat daarvan niet veel is terechtgekomen. De helft deed halverwege het jaar niets meer aan de goede voornemens, terwijl 2,2 miljoen Britten al binnen een dag in hun oude gedrag terugvielen.

 

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Alleen nieuwe voornemens hebben kans van slagen
Lees ook:Goede voornemens werken wél
Lees ook:Gezonder dankzij een buddy
Lees ook:Heb jij nog goede voornemens?
Lees ook:Gezond eten en meer bewegen traditionele voornemens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>