De grootste kapsalon van Nederland strijdt tegen kanker!

Banner MarielleZondag 26 mei wordt in het Hofpark te Wateringen een enorme kapsalon gerealiseerd. Honderden kappers mobiliseren zich om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor KWF kankerbestrijding en Stichting Haarwensen.  Nederlandse kappers worden opgeroepen om met een model deel te nemen aan deze unieke actie.  Het aanmelden kan eenvoudig via knippenvoorhetkwf.nl.

Deelnemende kappers nemen zelf minimaal één model mee. Voor zowel de kapper als het model vraagt de organisatie een bijdrage van € 10,-. Kappers kunnen meerdere modellen aandragen. De totale opbrengst komt ten goede aan KWF kankerbestrijding en Stichting Haarwensen.

Het initiatief van deze kappersactie komt van saloneigenaar Michael Kettmann. Zowel de Koninklijke ANKO, diverse merken en leveranciers ondersteunen deze bijzondere actie. Ook verschillende vooraanstaande personen uit de kappersbranche hebben hun naam aan de actie verbonden. Mariëlle Bastiaansen en Coos Tieleman verzorgen de presentatie en er worden demonstraties gegeven door prominente Nederlandse kappers zoals Patrick Kalle, Maurice den Exter , Richard Jordan en Natasja Keijzer. Tijdens de actie zijn er diverse live optredens, waardoor het voor publiek dat niet knipt of geknipt wordt zeker een bezoek waard is!

Aanmelden
Kappers en modellen kunnen zich eenvoudig aanmelden voor deze bijzondere actie en op deze manier deel uit maken van de grootste kapsalon van Nederland. Voor meer informatie bezoek je knippenvoorhetkwf.nl. Na aanmelding ontvang je informatie over het definitieve programma. Ook kun je de actie volgen op facebook.com/knippen.voorhetkwf.

Haar doneren
‘Meeknippen’ is niet de enige manier om de strijdt tegen kanker te steunen. Naast deelname aan de kappersactie is het namelijk ook mogelijk om haar te doneren. Iedereen die een minimale haarlengte van vijfentwintig centimeter heeft kan het haar tijdens de actie doneren aan de Stichting Haarwensen. Belangrijk hierbij is dat het haar niet grijs of geblondeerd is omdat dit type haar niet geschikt is voor de vervaardiging van pruiken. Ook kunnen kappers haar verzamelen dat in hun salon is geknipt.

Knippen voor het KWF zal tijdens de SamenLoop voor Hoop Westland plaatsvinden. De SamenLoop voor Hoop Westland is op 25 en 26 mei a.s.in het Hofpark in. Dit is een wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding. Gedurende een 24 uur durende wandelestafette lopen teams over een parcours waardoor geld ingezameld wordt voor wetenschappelijk onderzoek.

 

Door middel van verschillende activiteiten, zoals optredens van (lokale) artiesten en verenigingen en de opstelling van diverse kramen, worden de deelnemers en bezoekers vermaakt en geïnformeerd en wordt extra geld ingezameld.

Lees ook:Doneer je haar voor vrouwen met borstkanker!
Lees ook:Ruim 300 pruiken voor kinderen met kanker
Lees ook:Fantastisch: 16.000 nieuwe donateurs voor KWF
Lees ook:Sta ook op tegen Kanker!
Lees ook:Zaaddonatie: doe het voor een ander!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>