Miley is de meest sexy vegetariër

Knipsel

Best grappig nieuws dit: Miley Cyrus is door dierenrechtenorganisatie PETA uitgeroepen tot meest sexy vegetariër van het jaar. De zangeres volgt daarmee twee andere vegetariërs op: Jared Leto en Ellen Page.

Miley is stapel op dieren. Op social media maakt ze zich geregeld hard voor dierenrechten en ook twittert en instagramt ze veel over haar huisdieren.

PETA heeft op de eigen website ook nog een paar goede woordjes over voor andere bekende vegetariërs en veganisten. Zo wordt Ariana Grande gefeliciteerd met haar éénjarige jubileum als veganist, krijgt Richard Linklater een schouderklopje omdat hij al dertig jaar geen dieren eet en wordt politicus Cory Booker geroemd omdat hij zijn vegetarische levensstijl heeft ingeruild voor een veganistische.

Lees ook:Vegetariërs wegen minder
Lees ook:Huisdieren krijgen steeds meer menselijke kwalen
Lees ook:VeganChallenge: Ga jij de uitdaging aan?
Lees ook:Brein krimpt door tekort aan vitamine B12
Lees ook:‘Beatrix is een gezonde jonge en knappe koningin’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>