Doe de Reuma Walk en steun het Reumafonds

reuma walk

Last van reuma? Dit jaar vindt op zaterdag 9 september de vierde editie van de Reuma Walk plaats. Een wandeltocht voor mensen met een reumatische aandoening, waarvan de opbrengst naar het Reumafonds toe gaat.

Wanda Catsman en Astrid van de Nieuwenhof organiseren de gezellige wandeltocht met de start en finish in Amerongen. Ook dit jaar kun je kiezen tussen een wandeling van 5, 10 of 15 kilometer. Er wordt voor het merendeel door het bos gewandeld op onverharde paden. Hou hier rekening mee met de voorbereiding en de training! Astrid weet hoe het is om te leven met een reumatische aandoening en hoe belangrijk het is om zo veel mogelijk te blijven bewegen.

Deelname kost € 7,50. Tijdens de inschrijving kun je een extra bijdrage geven en/of een actiepagina aanmaken, zodat je kunt laten sponsoren voor het Reumafonds. De opbrengst van de Reuma Walk gaat naar het Reumafonds. In de afgelopen drie jaar was dit al meer dan € 5000!

Schrijf je nu in op www.reumawalk.nl en volg ons via www.facebook.com/reumawalk.

Lees ook:Pinnen bij de collectante #reumafonds
Lees ook:Vrouwen vaker en harder getroffen door reuma
Lees ook:‘Een op vijf Nederlanders heeft reumaklachten’
Lees ook:Anita Witzier openhartig over reuma
Lees ook:4000 wandelaars vragen aandacht voor honger bij kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>