Op gewicht blijven met Dr. Frank

Het jaar is nog maar net begonnen of Dr. Frank brengt zijn nieuwe boek uit. Prima timing. Een jaar geleden veroverde de internist Nederland met zijn eerste boek ‘Gezond Slank met Dr. Frank’. Dat afvallen bleek niet zo lastig. Maar hoe blijf je op gewicht? Daar repte het boek met geen woord over. Maar nu is er het langverwachte antwoord in ‘Gezond Slank met Dr. Frank, deel 2′.

In dit boek zijn de recepten wat eenvoudiger en is er rekening gehouden met mensen die ‘s ochtends weinig tijd hebben of hun lunch meenemen naar het werk. Want dat waren twee van de kritiekpunten op het eerste boek.

Het ontbijt was in de meeste gevallen iets bewerkelijker dan gewoon een boterham met kaas. En ook mensen die op het werk lunchen hadden moeite zich aan de richtlijnen van Dr. Frank te houden.

Daarnaast zijn de recepten in het nieuwe boek bedoeld voor mensen die op gewicht willen blijven: je mag dus iets meer eten en ook iets meer koolhydraten. Voor wie toch wat wil afvallen staat er onder de recepten wat je moet weglaten om toch af te vallen.

Het boek zal ongetwijfeld tot een nieuwe hype leiden. Als we de website van Dr Frank mogen geloven zijn er inmiddels meer dan 300.000 Nederlanders die het dieet volgen. En die willen vast op gewicht blijven.

Overigens verklapte Dr. Frank afgelopen weekeinde in een interview in NRC Handelsblad dat hij er zelf er een behoorlijk verstoord eetpatroon op na houdt. Zo is hij een slecht ontbijter is. Vaak eet hij pas om 4 uur ‘s middags zijn eerste boterham.

En wat absoluut heilig voor hem is: zijn wijntje, bittere chocolade en nootjes. Daar laat hij zelfs zijn aardappeltjes voor staan….

Lees ook:Gezond slank met Dr. Frank een bestseller
Lees ook:Helpt het dieet van Dr. Frank écht?
Lees ook:Te leuk: boekje met gezonde traktaties
Lees ook:Dr. Frank: ‘diëtisten moeten op bijles’
Lees ook:Liever een slank, kort leven dan een lang, dik leven

1 Reacties // Reageer

One thought on “Op gewicht blijven met Dr. Frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>