Ruud Feltkamp wordt het gezicht van TEAM KWF

Foto-Ruud kleiner

Hulde voor GTST – acteur en DJ Ruud Feltkamp. Hij wordt het gezicht van TEAM KWF, het hardloopinitiatief van KWF Kankerbestrijding. Samen met de andere deelnemers rent hij mee tijdens een aantal hardloopevents in Nederland. Zo wordt geld opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Ruud Feltkamp: ‘1 op de 3 mensen krijgt de diagnose kanker. Met TEAM KWF kan ik nu echt iets doen: we halen geld op voor onderzoek en komen zo dichterbij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.’

Geld voor onderzoek

Elke TEAM KWF-editie haalt geld op voor een specifiek wetenschappelijk onderzoeksproject. Zo gaat de opbrengst van TEAM KWF Eindhoven op 8 oktober naar onderzoek op het gebied van slokdarmkanker. Sinds de oprichting van TEAM KWF is € 314.070 opgehaald en besteed aan vijf onderzoeksprojecten.

Als TEAM KWF-deelnemer ren je samen met elkaar ‘voor het leven en tegen kanker’. Experts, topsporters en natuurlijk Ruud Feltkamp stomen de deelnemers klaar voor hun sportieve uitdaging tegen kanker; een hardloopafstand variërend van 5 kilometer tot de marathon. Naast trainingen en tips over voeding en sponsoring kunnen de deelnemers voor al hun vragen terecht in de TEAM KWF community. Er zijn edities bij onder meer de Dam tot Damloop, de Marathon van Eindhoven en de Utrecht Sciencepark Marathon. Feltkamp rent met alle edities mee.

 

Lees ook:Fantastisch: 16.000 nieuwe donateurs voor KWF
Lees ook:Snordragers halen 2 ton op voor onderzoek prostaatkanker
Lees ook:Spinning marathon op cruise
Lees ook:Bibian Mentel start wandelmarathon voor KWF
Lees ook:Ruim een ton bij elkaar gerend voor het Diabetes Fonds

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>